Ca să-ți ștergi contul Meepla și datele asociate, conectează-te și mergi la pagina Contul meu, secțiunea „Șterge-mi contul”. Ștergerea este imediată, definitivă și ireversibilă; orice abonament Meepla Premium în curs este reziliat.
Dacă nu te mai poți conecta, scrie-ne la support@meepla.fun de pe adresa de email asociată contului tău.
În serile organizate de alții, participarea ta rămâne vizibilă sub numele „Fost membru”, fără numele tău de utilizator sau emailul tău, ca să nu le denatureze voturile și propunerile. Datele de facturare legate de un abonament Meepla Premium pot fi păstrate de furnizorul nostru de plăți (Stripe) după ștergerea contului, pe durata impusă de reglementările contabile și fiscale. Un contor anonimizat (amprenta emailului) al creditelor gratuite consumate este păstrat pentru a preveni ocolirea limitelor lunare.